Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Sa Màniga

Sa Màniga

Maria del Mar Bonet al març a l’Auditori de Cala Millor

L’Auditori sa Màniga de Cala Millor ha convidat la veu mallorquina més universal, Maria del Mar Bonet, que cantarà acompanyada del pianista cubà José María Vitier i altres músics, el divendres 15 de març. Serà un concert únic a Mallorca, amb un preu d’entrada molt assequible.

A més, el divendres 22 de març el músic Jorge da Rocha (Portugal) oferirà a Mallorca un sol concert, molt especial, de músiques del món.

Ja és aqui el programa de febrer de sa Màniga

Ja està disponible el programa d’activitats que es duran a terme a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor al mes de febrer. Moltes activitats per a públic infantil, cursos de teatre, concerts, màgia i una nova exposició oberta al públic que no us podeu perdre. Per a més informació teniu a la vostra disposició el programa mensual i també podeu visitar la web www.samaniga.es

L'artista Nívola Uyà conta contes a les biblioteques

Auditori sa Màniga

Dins el marc de l’exposició “Il•lustracions de Nívola Uyà. Àlbums per a infants i per a l’infant interior”, de l’artista Nívola Uyà, que es pot visitar a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor fins al 26 de gener, el dimecres 9 de gener s’han organitzat diferents sessions de contacontes a les biblioteques municipals de Son Carrió i Sant Llorenç, a càrrec de l’autora.

Gran èxit del Concert Solidari a sa Màniga

El Concert Solidari d’aquest dijous 27 de desembre a l’Auditorium sa Màniga de Cala Millor ha estat tot un èxit. El públic, de totes les edats i racons de les illes, s’ha entusiasmat amb els hits musicals dels artistes “Tomeu Penya & Simó”, “Tony Frontiera & The Revival” i “Los Javaloyas”. Una vetlada molt solidària que ha aconseguit recaptar 7.140 euros, que es destinaran a les persones damnificades per la torrentada de Sant Llorenç. El concert ha estat organitzat pel Grup Trui i l'Ajuntament de Sant Llorenç.

 

 

L’artista Nívola Uyà inaugura la seva exposició a sa Màniga

El diumenge 9 de desembre ha tingut lloc la inauguració de l’exposició de la il•lustradora valenciana Nívola Uyà. L’acte ha comptat amb la presència de Colau Bordal, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç. L’autora ha fet una visita guiada i comentada, que ha tingut una excel•lent acollida del públic. Diverses famílies i públic en general han passat el capvespre a sa Màniga, primer participant en un taller i després en la visita guiada a l’exposició. La mostra roman oberta fins al 26 de gener de 2019.
 

L'Encontre Orquestral actua a sa Màniga

El dissabte 8 de desembre l’Encontre Orquestral de les Illes Balears ha tocat la 5ª Simfònia de Beethoven i l’obertura d’El caçador furtiu de C. M. von Weber a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. L’acte ha reunit un gran nombre d’espectadors, tant locals com estrangers, que han gaudit de l’excel•lent interpretació de les peces sota la direcció del jove Bernat Quetglas, qui als seus 25 anys té una trajectòria veritablement envejable.
 

Donatiu de 622 € de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals

La Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals ha realitzat un concert, dirigit per Joan Antoni Ballester, a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor el dissabte 1 de desembre. En acabar el concert s’han recollit donatius per a les persones damnificades per la torrentada, i s’han obtingut 622 €.

Pàgines

Subscriure a RSS - Sa Màniga