Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Fires

Fires

XXII Fira Nocturna a l'Estació

El proper dissabte dia 11 d'agost, en el marc de les Festes Patronals de Sant Llorenç, es durà a terme la XXII Fira Noctura a l'Estació.

La sortida serà a les 20.00h de la plaça de l'Església amb l'acompanyament dels Xeremiers del Puig, fins a l'Estació de Sant Llorenç, on es podran degustar plats diferents de la Dieta Mediterrània.

Veniu a sopar de tapes a la fira amb:

- Restaurant Can Pedro

- Restaurant Melassa

- Restaurant 5 Sentits

- Restaurant Cala Moreia

- Antic Celler Can Cotà

- Señor Jamón

- Foodtruck Cosmopolita

XXVI Fira Ramadera de Son Carrió

Diumenge dia 13 de maig de 2018, acabant amb la setmana de festes patronals de Son Carrió, es durà a terme la XXVI Fira Ramadera, enfocada a la "Patata de Mallorca". 

Durant aquest matí, a la plaça de ca n'Apol·lònia, no us perdeu l'exposició sobre aquest producte protagonista, com és la patata, al centre cultural, la mostra de races autòctones, la venda i degustació de plats elaborats amb patata, el VIII Concurs morfològic de l'ovella de raça mallorquina, així com també el ball dels Caparrots de Son Carrió.

Èxit de participació i visitants al GastroMarket

Ahir va arrancar el GastroMarket Sant Llorenç des Cardassar amb un èxit de participació i de visitant. El Consistori llorencí ha posat en marxa aquest ambiciós projecte amb el que pretén recuperar el mercat local de cada dijous. La intenció de l'Ajuntament és que el visitant pugui omplir el rebost de producte local i de proximitat per incentivar un consum més ètic, sostenible i responsable. 

Demà inauguram el "Gastro Market Sant Llorenç"

A partir de demà dijous 28 de setembre inauguram el un nou mercat "Gastro Market Sant Llorenç", vos espera: On podreu omplir el rebost de producte local i de proximitat per incentivar un consum més ètic, sostenible i responsable.

Com a novetat també hi trobareu, cuina de mercat per menjar a la plaça o a casa.

No us ho podeu perdre. Sortiu a gaudir del carrer, de l’ambient, dels bars i comerços, de la música, de la cultura, art i tradició, i del patrimoni.

El porc negre mallorquí, protagonista absolut de la XXV Fira Ramadera de Son Carrió

El porc negre mallorquí ha estat el protagonista absolut de la XXV Fira Ramadera de Son Carrió. Per això en aquesta edició l’exposició de Ca n’Apol·lònia s’ha dedicat al porc negre mallorquí i ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consell Regulador Sobrassada Mallorca-IGP de porc negre i a la Sobrasadería Can Company i Cuixot de porc negre José Abellán.

L’Ametlla Mallorquina serà la protagonista de la Fira de Son Carrió

Enguany l’Ametlla Mallorquina serà la protagonista de la Fira de Son Carrió que tendrà lloc el proper diumenge 8 de maig. En el Centre Cultural de Ca n’Apol·lònia hi haurà una exposició sobre aquest fruit mediterrani i a la plaça de Ca n’Apol·lònia es vendran productes elaborats amb ametlla. La Fira Ramadera arriba engany a la XXIV edició, comptarà amb la ja tradicional Mostra de Races Autòctones i el VI Concurs Morfològic d’Ovella de Raça Mallorquina.

Des de les 10 h a les 14 h, es podran visitar els trens antics a l’estació.

Subscriure a RSS - Fires