Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Esports

Esports

Campus Pasqua 2019

Els dies dies 23, 24, 25 i 26 d’abril es celebrarà el Campus Pasqua al Pavelló Marga Fullana de Sant Llorenç des Cardassar, on tots aquells nins i nines d'entre 3 i 13 anys interessats, podran gaudir d’activitats esportives diverses carregades de diversió!

A més, per tal d’adaptar el campus a les necessitats familiars, oferim dues opcions diferents i servei d'escola matinera:

  • Opció A
    • De 9.00 a 13.00 h
    • Berenar inclòs cada dia
    • Dinar inclòs dia 23, 24 i 25
    • 75 €

 

Rebuda de l'atleta olímpic Nofre Sancho Oliver

L'Ajuntament vol reconèixer el gran paper de l'atleta Nofre Sancho en els Special Olympics Games.

Recentment Nofre Sancho s'ha alçat amb la medalla de plata en 200 m llisos en aquest campionat i també ha quedat en quarta posició en la prova de salt de longitud. I és per tots aquests mèrits, i també per la dura tasca feta abans d'aquests triomfs, que l'Ajuntament, en nom de tot el poble, vol fer una rebuda a l'esportista com a reconeixement de les seves victòries.

L'Ajuntament de Calvià i el gimnàs Happy Gym realitzen un donatiu pels damnificats de la torrentada

Aquest matí, Hur Aguilar, director esportiu del Happy Gym, i Eva Serra, tinent batle de l’Ajuntament de Calvià i regidora d’esports, han visitat personalment el poble de Sant Llorenç per tal de fer arribar un donatiu de 2000 €.

L'Agrupació de Veterans de la Societat Cultural Esportiva Hispania es suma als donatius

Aquest matí, la Junta Directiva de l'Agrupació de Veterans de la Societat Cultural Esportiva Hispania de Bàsquet ha visitat personalment el poble de Sant Llorenç des Cardassar per tal de fer arribar un donatiu de 246 € pels damnificats de la passada torrentada.

Aquest grup de Es Vivero, la barriada de Palma, es troba format per onze membres de la Junta Directiva, presidida per Josep Roca Salom, i per cent-cinc socis, els quals han col·laborat en aquesta acció solidària.

imatge de framon

Comença el termini d'inscripció per a les activitats esportives municipals

Podeu formalitzar la matrícula a ca s'Escaleta (Sant Llorenç) o delegacions de Son Carrió i sa Coma, abans del 28 de setembre.

El preu de cada activitat és de 74,07 euros tot l'any (d'octubre a maig) més 5 euros en concepte d'assegurança, que s'han d'ingressar al compte corrent que apareix en el formulari d'inscripció.

Pàgines

Subscriure a RSS - Esports