Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Educació

Educació

Admissió de les Escoletes Infantils Municipals del curs 2019-2020

Ja podeu consultar el calendari del procés d'admissió, el procés d'admissió i la documentació que cal aportar per a sol·licitar plaça a les Escoletes Infantils Municipals de 1r Cicle de Sant Llorenç des Cardassar al següent enllaç.

A l'enllaç, també podreu descarregar tots els documents adjunts necessaris.

A més, vos informam que dilluns, 1 d'abril, de 16.00 a 17.30 h, hi haurà jornada de portes obertes a les escoletes municipals:

Encara us podeu inscriure als Cursos del Centre d'Adults!

Us recordam que disposau fins dia 11 d'octubre per matricular-vos als cursos del centre d'adults!

Si no us heu matriculat, us informam que encara ho podeu fer fins dijous 11 d'octubre a l'Espai 36, i a les Delegacions de Son Carrió i sa Coma, amb l'horari següent:

- Espai 36: de dilluns a divendres de 9 a 14h, i dimarts i dijous de 17 a 19h.

- Delegació de Son Carrió: de dilluns a divendres de 9.30 a 14h.

- Delegació de sa Coma: de dilluns a divendres 9 a 14h.

Cursos centre d'adults 2018-2019

Ja podeu consultar els cursos del Centre d'Adults que es duran a terme aquest 2018-2019.

Us informam que les matrícules es faran del 2 a l'11 d'octubre de 2018, a Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma, amb els horaris següents:

- Espai 36: de dilluns a divendres de 9 a 14h i dimarts i dijous de 17 a 19h

- Delegació de Son Carrió: de dilluns a divendres de 9.30 a 14h

- Delegació de sa Coma: de dilluns a divendres de 9 a 14h

 

Els cursos començaran dia 8 d'octubre de 2018.

Horari autobús per a la presentació del curs escolar 2018-2019 de batxillerat

L'Ajuntament de Sant Llorenç posa a disposició dels estudiants d'ESO i de Batxiller a l'IES Llorenç Garcies i Font (Artà) un autobús gratuït per poder assistir a la presentació del curs escolar 2018-2019, que tindrà lloc dia 12 de setembre. 

Recordau que l'horari de la presentació és de les 8.00 a les 14.00 h i que dia 13 s'inicien les activitats lectives. 

Bus gratuït per a alumnes de Batxiller i de Graus Formatius de l'IES Llorenç Garcies i Font

L'Ajuntament posa un autobús gratuït a disposició dels alumnes de Batxiller i de Graus Formatius que cursin els estudis del curs 2018-2019 a l'IES Llorenç Garcies i Font (Artà).

Per poder obtenir una plaça a l'autobús, és necessari estar empadronat al municipi de Sant Llorenç des Cardassar, acudir a l'Espai 36 de Sant Llorenç (de dimarts a divendres, de 10.00 a 14.00 h) o a la Delegació de Son Carrió (de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h) i dur una fotografia tamany carnet. 

L’Escola d’Estiu de Sant Llorenç arranca amb 166 inscrits

L’Escola Municipal d’Estiu del municipi ha obert ja les seves portes als 166 nins i joves que han decidit participar en aquesta iniciativa municipal. Una iniciativa, impulsada des del departament d’Educació i Joventut amb la regidora Alícia Duran al capdavant, i pensada per a facilitar les coses als pares i mares que han de seguir treballant mentre els fills ja tenen les merescudes vacances escolars.

Finalitzen les Audicions de l'Escola de Música

Les Audicions de l'Escola de Música han finalitzat aquest divendres, 22 de juny, al Balneari de sa Coma amb l'actuació dels alumnes de batucada, conjunt instrumental, flauta, guitarra, percussió, piano, saxòfon, vent metall i violí.

Sens dubte, els joves músics han contribuït que els nombrosos assistents hagin gaudit d'un capvespre replet de música devora la mar.

Sant Llorenç destinarà una partida pressupostària a beques de transport per a escolars

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat aquest dijous en Junta de Govern destinar una partida dels seus pressupostos per a subvencionar les despeses que genera el transport a aquells estudiants de Batxillerat, cicles formatius o mòduls professionals que no poden utilitzar, per motius justificats, els mitjans que disposa el consistori per a aquesta funció.

Finalitza el cicle de conferències de la UOM amb èxit d'assitència

El passat dimecres, 13 de juny, els 30 participants de les xerrades de la UOM van assistir a la darrera, a càrrec de Xavier Jiménez, sobre La Història Musical del Cinema des de Fred Astaire fins a La la land

L'acte va ser distendit i al final tothom va gaudir d'un petit refresc a l'Espai 36. 

Enhorabona a tots els qui teniu ganes de seguir aprenent i ampliant coneixements!

Exposició dels tallers dels cursos d'adults

A l'Espai 36 s'ha duit a terme una mostra on s'han exposat els treballs elaborats als cursos d'adults, duts a terme entre l'actubre del 2017 i el maig del 2018. 

L'exposició ha comptat amb una mostra de fotografia, de patchwork, de llatra, de costura, de neules de Nadal i de manualitats en paper. 

Recordar-vos que a l'octubre s'iniciaran les matrícules per els cursos del 2018-2019. 

 

Pàgines

Subscriure a RSS - Educació