Inici > Taxonomy > Term > Cultura

Cultura

Sant Llorenç des Cardassar participarà al projecte de l'artista Gunter Demnig

El passat dimarts, 14 d'agost, Pep Jaume Umbert i Mateu Frau Barceló, conjuntament amb els batles i representants de diversos municipis, assistiren a la reunió informativa que va tenir lloc al Consell de Mallorca nvers el projecte de l'artista Gunter Demnig a Mallorca.

L'equip de "Batalla de Mallorca" intervé a la zona de Sant Llorenç i Son Servera

L’equip de voluntaris de "Batalla de Mallorca" s’ha desplaçat fins Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera per tal de seguir amb el projecte “Espais de la batalla de Mallorca 2017-2022”. 

El projecte, que s’inicià l’any passat, té l’objectiu d’investigar, localitzar, identificar i protegir els espais i restes materials i arqueològiques del Desembarcament de Bayo a Mallorca l’any 1936. 

L’Acadèmia UDance de sa Coma triomfa a la VI edició del campionat Ibiza Full Dance Open 2018

Dels quatre grups que va presentar l’acadèmica, dos van quedar en 1a i 2a posició 

L’Escola UDance de Sa Coma va participar el primer cap de setmana de juliol al campionat Ibiza Full Dance Open amb quatre grups.  

Els UEingels van quedar amb primera posició i els USouls van ser els segons classificats d’una competició dominada per l’Escola de sa Coma.

A aquesta competició hi van participar 372 ballarins i ballarines procedents d’altres zones de la Illa, València, Barcelona i Eivissa. 

Sant Joan Pelut 2018

Els propers dies 23 i 24 de juny, es celebrarà la festa de Sant Joan Pelut a Sant Llorenç. 
A continuació us adjuntam els actes que es duran a terme i us convidam a participar-hi!

Nou horari d'estiu del Centre d'Interpretació del Poblat Talaiòtic de s'Illot

A partir del proper divendres, 15 de juny, l'horari del Centre d'Interpretació del Poblat Talaiòtic de s'Illot serà el següent:

  • ​Dimecres: de 18:00 a 21:00 h
  • Dijous: de 18:00 a 21:00 h
  • Dissabte: de 10:00 a 13:00 h i de 18:00 a 21:00 h

Conferència "Josep M. Llompart, estudiós de l'obra literària de Salvador Galmés"

El passat dissabte, 28 d'abril, es va celebrar la conferència "Josep M. Llompart, estudiós de l'obra literària de Salvador Galmés" a càrrec de Pere Rosselló Bover, a l'Espai 36. 

La conferència es dugué a terme amb motiu dels actes de la setmana dedicada a Salvador Galmés.

Sens dubte va resultar una oportunitat única pels assistents d'acostar-se a l'obra literària d'aquest meravellós escriptor llorencí.

Presentació del llibre de Gabriel Alomar a cèrrec de Jordi Pons Bosch

Aquest divendres, 20 d'abril, Jordi Pons Bosch ha presentat el seu llibre, el qual ha escrit conjuntament amb Catalina Moner Mora, titulat Gabriel Alomar, pedagog, publicista, escitpor, poeta i polític

Una trentena d'assistents han gaudit de la presentació d'aquest llibre, el qual es podrà adquirir per 17 € a l'Espai 36. 

Es tracta d’una obra coeditada entre l’editorial mallorquina Illa Edicions i l’Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC).

Arriba la 7a edició del Smooth Jazz Mallorca Festival

Arriba el Mallorca Smooth Jazz Festival, l'únic festival de smooth jazz celebrat al Mediterrani, a l'atractiva zona de Sa Coma. 

Aquest festival, que enguany celebra la seva setena edició, tindrà lloc del 25 al 30 d'abril, al luxós hotel Protur Biomar Gran Hotel & Spa, on es podrà gaudir de les estrelles més destacades del panorama internacional de Jazz Contemporani i de Smooth Jazz.

Els alumnes del col·legi "La Caritat" de Manacor, visiten el Poblat Talaiòtic de s'Illot

Aquest divendres, 70 nins i nines de 3, 4 i 5 anys, del Col·legi La Caritat de Manacor, han visitat el Poblat Talaiòtic de s'Illot. 

Els alumnes del col·legi, han gaudit d'una jornada ben completa en companyia de les seves professores i de les monitores del poblat. 

Les activitats que han realitzat s'han basat en una ruta guiada pel Poblat Talaiòtic, una visita comentada al Centre de Visitants i un taller de ceràmica primitiva on han pogut elaborar una olleta a l'estil talaiòtic. 

Pàgines

Subscriure a RSS - Cultura