Inici > Taxonomy > Term > Administració general

Administració general

El butlletí semestral de l’Ajuntament ja és al carrer

Vuit pàgines resumeixen el més destacat del primer mig any del municipi.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha editat la sexta edició del seu butlletí d’informació municipal. Una iniciativa que pretén ser una via més de comunicació i transparència de l’Ajuntament envers els seus ciutadans que poden consultar el butlletí, via paper i electrònicament a través de la pàgina web, per a saber quines són les actuacions més destacades del consistori durant aquests mesos.

Comunicació amb l'administració a través de la seu electrònica

Dimecres, 11 de juliol, es va celebrar a l’Espai 36 una jornada per tal d’explicar a totes les associacions del municipi els tràmits a realitzar per a relacionar-se amb l'Ajuntament a partir de l’1 de juliol de 2018, per tal de complir amb les obligacions que marca la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Sessió informativa: Convocatòria d'ajuts en matèria d'autoocupació

El proper dijous 17 de maig a les 19h00,a l'espai 36, l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar conjuntament  amb l'IDI organitza una sessió informativa de la propera convocatòria dels ajuts a l'autoocupació per al 2018 de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Presentació Joves Qualificats

Aquest matí, a l'Espai 36, s'ha duit a terme la presentació dels quatre joves qualificats del Soib, que han començat a l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en diferents Departaments: Medi Ambient, Cultura i Secretaria.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar aprova un pressupost de 19 milions d’euros sense crèdits bancaris

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va aprovar en el ple d’ahir, 30 de Novembre, amb els vots a favor de Gisca, PSIB-PSOE i Més i el vot en contra del PP, un pressupost de 19.233.239,38 euros per a l’exercici 2018, un 13,14 % superior al pressupost de 2017.

En el pressupost per a l’any 2018 s’inclouen inversions importants de les quals cal destacar:

  1. Camp de futbol de Cala Millor fase II i futbol 11: import 667.483,51 euros IVA inclòs

  2. Avinguda Baladres sa Coma fase II: import 715.820,70 euros IVA inclòs.

Presentació del menú d'hivern de La locanda del tempo perduto

El passat dissabte 18 de novembre, va tenir lloc la presentació del menú d'hivern del restaurant italià "La locanda del tempo perduto" amb el maridatge i presentació de vins de les Bodegues Armero Adrover, una proposta gastronòmica que combina la cuina italiana de temporada amb nous vins de les bodegues amb D.O. Pla i Llevant de Mallorca, situades a Felanitx.

Revisions ITV de maquinària agrícola a Sant Llorenç

Aquest matí s’ha duit a terme la segona jornada de revisions ITV de maquinària agrícola a Sant Llorenç des Cardassar.
L’Ajuntament col•labora amb aquest Servei de ITV del Consell de Mallorca, el qual es desplaça al nostre poble per facilitar els tràmits als pagesos, ramaders i als propietaris de maquinària agrícola en general, perquè no hagin d’anar a Manacor.
En dos dies s’hauran realitzat més de 80 expedients de vehicles agrícoles.

Amenització musical en la festivitat de Tots Sants

Dimecres dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, si passejau pel cementeri de Sant Llorenç, entre les 10:00 i les 11:15h, la visita estarà amenitzada amb música de violí, amb un repertori adequat per a aquesta festivitat.

En el cas de Son Carrió, els horaris seran de les 11:50 a les 13:00h.

Pàgines

Subscriure a RSS - Administració general