Inici > Taxonomy > Term > Medi Ambient

Medi Ambient

Separa l'orgànica, tanca el cercle!

El proper mes de juny, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, la Direcció Insular de Gestió de Residus del Consell de Mallorca desplegarà una nova campanya de foment de la separació en origen de la fracció orgànica de residus. La campanya consistirà en obsequiar tota la ciutadania interessada amb un poalet de 10 litres de capacitat i també es sortejaran tres compostadors domèstics de matèria orgànica.

L'Ajuntament es reuneix amb la Conselleria per parlar de la línia elèctrica Bessons-Artà

Els Batles i alguns regidors de la Comarca de Llevant, afectats pels projectes de la línia elèctrica Bessons-Artà, es desplaçaren a Palma per transmetre la seva preocupació a la Conselleria i explicar les diferents actuacions dutes a terme aquests dies, abans que acabin les al·legacions.

Per part de la Conselleria van explicar que, tot i que la configuració del projecte la decideix l'Estat, encara queda una llarga tramitació a nivell autonòmic del projecte:

Roda de premsa: línia elèctrica Bessons-Artà

El dilluns, 16 d'abril, es va dur a terme una roda de premsa per part dels ajuntaments de la Comarca de Llevant, que es veuen afectats pel macroprojecte de la línia elèctrica Bessons-Artà.

Una de les qüestions que es van comunicar als diferents mitjans de comunicació que hi van assistir, va ser la decisió conjunta de tots els ajuntaments de contractar un enginyer per presentar un estudi i una al·legació sobre la viabilitat de soterrar aquesta la línia d'alta tensió. 

Gran assistència a la xerrada informativa sobre la línia elèctrica Bessons-Artà

El dijous, 12 d'abril, a l'Espai 36, es va dur a terme una xerrada informativa per part de la Plataforma en defensa del Llevant i No a la nova línia d'alta tensió.

Concretament, es va informar als nombrosos assistents, del projecte de la línia elèctrica Bessons-Artà (línia de Menorca) i de la seva situació actual i futura. A més,  es van resoldre tots els dubtes que es van formular durant la sessió.  

Xerrada informativa sobre la situació de la línia elèctrica Bessons-Artà

El proper dijous, 12 d'abril, a les 20:00h, tots aquells afectats i interessats en conèixer més informació i resoldre dubtes sobre la nova línia elèctrica, podeu assistir a la xerrada informativa sobre la situació de la línia elèctrica Bessons-Artà, que es durà a terme a l'Espai 36, a càrrec de la Plataforma en defensa del Llevant i No a la nova línia d'alta tensió.

 

 

 

Línia elèctrica Bessons-Artà

Ahir dematí, la batlessa de Manacor, Catalina Riera; el batle de Son Servera, Antoni Servera; el batle d’Artà, Manuel Galán; i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, es reuniren a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per tal d’avaluar els diferents projectes i avantprojectes impulsats per Red Eléctrica Española, que afecten a la Comarca de Llevant, referents a la nova línia aèria de transport d’energia elèctrica Artà-Bessons 1-2.

Aquests projectes, recordau que afecten a:

La campanya "La Ruta del Vidre" arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

La Ruta del Vidre  és una campanya organitzada pel Consell de Mallorca i l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, que es va duent a terme als diferents mercats i nuclis de Mallorca. Aquest dijous, 22 de març, s'ha acostat fins al Gastromarket de Sant Llorenç.

La Consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Sandra Espeja, i el Director Insular de Residus han visitat també el Gastromarket per ajudar a difondre aquesta campanya tan compromesa amb el medi ambient.

Avís urgent: Línia elèctrica Bessons-Artà (línia de Menorca)

Aquesta línia elèctrica passa pel nostre terme municipal, concretament a les zones de Sa Real, Tenja, Balàfia, Ses Voltes i S'Arboçar.

En aquesta línia es contempla una ampliació de potècnia i canvis de grandària i ubicació de les torres elèctriques. 

Demà, divendres, a partir de les 10:00 h, tothom que vulgui fer una al·legació i registrar-la, tindrà impresos a disposició i ajuda per fer-ho a l'Ajuntament de Sant Llorenç.

L'empresa TIRME entrega una olivera de 25 anys per celebrar la relació amb els municipis de Mallorca

Aquest divendres, l'empresa TIRME ha reglat una olivera de 25 anys a l'Ajuntament de Sant Llorenç per celebrar que manté una relació de 25 anys amb els municipis de Mallorca. 

L'olivera ha estat plantada a la rotonda de Sant Llorenç que comunica les carreteres Ma-15 i Ma-4022.

 

Pàgines

Subscriure a RSS - Medi Ambient