Inici > Taxonomy > Term > Joventut

Joventut

Inscripcions Escola d'estiu 2018

Us recordam que els propers dijous 24 i divendres 25 de maig, de les 10 a les 14h i de les 17 a les 19:30h, es duran a terme les inscripcions de l'escola d'estiu 2018. 

Aquestes es faran a l'Espai 36, i a les Delegacions de Son Carrió i sa Coma en el mateix horari.

La documentació a aportar és la següent:

- Full d'inscripció signat pels pares (el trobareu adjunt a continuació)

- Fotografia del/la nin/a mida carnet

- Fotocòpia DNI del/la nin/a a matricular

- Fotocòpia de la tarja de la seguretat social o assegurança privada

Vols treballar de director o monitor de temps lliure a Sant Llorenç? Informa't!

L'empresa Lúdic Serveis Integrats cerca directors i monitors de temps lliure per treballar al Centre de Vacances i a l'Estiu Jove durant el mes de juliol a Sant Llorenç des Cardassar.

L'empresa valorarà l'experiència prèvia. és imprescindible comptar amb el títol de director o de monitor de temps lliure, així com formació en l'àmbit educatiu. 

Els interessats poder enviar el CV a serveiscentralsludic@gmail.com indicant com a referència "DIRECTOR/MONITOR estiu (Sant Llorenç)".

 

Molta participació als tallers de Halloween

Ahir capvespre, molts de nins i nines de Sant Llorenç, acudiren a l’Espai 36 per a la realització d’un taller de Halloween a càrrec del Departament de Joventut.

Es feren dues sessions: de les 16 a les 18h pels nins i nines de 3 anys a 1r de primària, i seguidament de les 18 a les 20h pels més grans, de 2n a 6è.

Tallers de Halloween

Aquí podeu consultar les activitats que es duran a terme a càrrec del Departament de Joventut al nostre municipi.

Si voleu participar a l'activitat de MENÚ HALLOWEEN I BOSSA LLEPOLIES, us podeu inscriure fins dia 27 d'octubre a l'Espai 36. 

 

CINEMA: THE POSSESSION (PEL·LÍCULA DE POR)
26/ 10/ 17 AL CENTRE JOVE DE SA COMA 17:00H

 

TALLERS DE HALLOWEEN
A PARTIR DE 12 ANYS
27/ 10/ 17 AL CENTRE JOVE DE SANT LLORENÇ 17:30H

 

Cerquen directors i monitors de temps lliure

L'empresa que enguany s'encarrega de gestionar l'escola d'estiu a Sant Llorenç des Cardassar cerca directors i monitors de temps lliure per a treballar-hi. Les persones que puguin estar interessades poden enviar el seu cv a serveiscentralsludic@gmail.com indicant a la referència que és “estiu”. Per poder-se presentar és imprescindible comptar amb el títol de director/monitor de temps lliure. 

Espai per a adolescents

El departament de Serveis Socials posa en marxa una iniciativa de prevenció adreçada als adolescents del municipi. L'objectiu és treballar les relacions sanes entre iguals. Seran unes sessions grupals obertes a tots els joves i són totalment gratuïtes. Per a més informació contactau amb l'educadora social a través de mail cterrassa@santllorenc.es o per telèfon al 679417962

 

Avui us podeu apuntar a la llista d'espera per anar a l'Estiu Jove

L’àrea de Joventut informa que, degut a la gran demanada de places per apuntar-se a l’Estiu Jove, s’ha decidit ampliar el nombre de places i avui encara us podeu apuntar a la llista d’espera. A finals de la setmana vinent comunicarem els inscrits que han estat admesos.

Us podeu apuntar a la llista d’espera a ca s’Escaleta, avui dematí fins a les 14:00 hores i el capvespre des de les 16:00 hores i fins a les 18:00 h.

Tel. 971 569 549.

imatge de framon

Gaudeix de l'estiu amb les activitats del Centre de vacances i Estiu jove 2016

A partir del 25 de maig tendran lloc les inscripcions per a les activitats d'estiu dirigides a infants de 3 a 11 anys (Centre de vacances) i a joves a partir de 12 anys (Estiu jove).

Per obtenir més informació consultau el cartell adjunt i la informació de les activitats d'estiu que hem inclosa a la plana web.

Organitzen i gestionen: Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i Cucavela.

Pàgines

Subscriure a RSS - Joventut