Inici > Taxonomy > Term > Festes

Festes

Concert de la Banda de Música de Sant Llorenç a Son Carrió

Dimecres, 9 de maig, la Banda de Música de Sant Llorenç va oferir un concert en commemoració de l'Any Europeu del Patrimomi Cultural, a Son Carrió. 

Per això, la Banda de Música es sumà a l'acció massiva que du a terme arreu d'Europa i tocaren un repertori de passos dobles, música de cine i peces del centre d'Europa, acabant amb l'Himne a l'Alegria de Beethoven per a celebrar el dia d'Europa, que té lloc cada 9 de maig i commemora la pau i la unitat del continenet. 

Col·laboració en la instal·lació de la cuina del nou local de l'Estel de Llevant

Dins el marc de les festes patronals de Son Carrió durant el mes de maig, ja és una tradició la torrada que es duu a terme al poliesportiu, on el 50% dels ingressos obtinguts pels tiquets (de 5€ cadascun), es destinen a distintes entitats i associacions de caràcter social. 

Programa d'actes de Setmana Santa a Sant Llorenç

Ja podeu consultar el programa d'actes de Setmana Santa de Sant Llorenç des Cardassar.

  • DISSABTE DEL RAM, 24 DE MARÇ 

-Dinar (Fideuà) de Germanor de Confraries a la plaça de l’Església a les 13:00 h, obert a tothom i organitzat per la Comissió de Confraries. Venda de tiquets, Farmàcia Ca’n Justo. Preu: 10 €. Nins fins a 12 anys 5 € (Data màxima per apuntar-se: 22-3-2018).

L'enterro de la sardina a Son Carrió

Ahir, dimarts 13 de febrer, es va celebrar l'enterro de la sardina, acte amb el qual s’acaba el carnaval i comença la quaresma.

A Son Carrió no es van nvoler perdre la festa, per la qual cosa, i com marca la tradició, es va passejar la sardina pels carrers dels poble a càrrec de les nines del voleibol cardassar amb l’acompanyament de la banda de música de Sant Llorenç fins al poliesportiu.

Tot seguit, els 350 assistents van poder gaudir d'un sopar de sardines fregides, trempó i un bon tassó de vi preparats per voluntaris del poble. 

Moltes disfresses a la Rua de Carnaval de Sant Llorenç

El passat dissabte 10 de febrer, es va celebrar la rua de Carnaval al nostre municipi.

En el cas de Sant Llorenç, foren moltes les disfresses que participaren a la rua amb l'acompanyament de la banda de música, i que després es disputaren els premis en el concurs de Carnaval. Seguidament, a la plaça de l'Església, començà l'animació infantil amb els Petits Pirats per acabar amb els Pirates Pirats i el DJ Simonet. 

Una vetlada ben colorida i animada malgrat el mal temps i el fred.

Pàgines

Subscriure a RSS - Festes