Turisme

Presentació de la VIII edició del TOTALTRIMALLORCA 2018

El dia 14 de maig, es va presentar a l'Auditori de Sa Màniga de Cala Millor la vuitena edició del TOTALTRIMALLORCA. Un any més aquesta prova compta amb la col.laboració del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar i l'organització per part del Club Triatló Manacor.

Jornada informativa del Consorci de Turisme pels membres del Consell Assessor

El passat dijous dia 12 d´abril es va dur a terme a l'Auditori Sa Màniga de Cala Millor una reunió informativa amb els membres del Consell Assessor del Consorci, prèvia a l'inici de la temporada 2018, on el gerent, José Marcial Rodríguez, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera, Margalida Vives, i el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sant Llorenç, Nicolás Bordal, varen explicar als empresaris del sector turístic les actuacions més destacades dins el Pla d'Acció 2018 en matèria de promoció turística, millores en infraestructures i gestió de la zona turística.

El SICTED entrega varis diplomes de distincions a diferents oficis turístics

Divendres matí, a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor, el SICTED ha fet entrega d'alguns diplomes de distincions a diferents oficis turístics de la zona costanera llorencina. 

El SICTED és un projecte de millora de qualitat dels destins turístics promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el recolzament de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballen amb empreses i serveis turístics amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista. 

El Consorci Turístic de Cala Millor i l'Ajuntament participen a la fira turística ITB de Berlín

El Consorci Turístic de Cala Millor i els Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera, han participat a la fira turística ITB de Berlin celebrada entre el 7 i l'11 de març. 

Aquesta fira engloba tota la gamma de viatges disponibles, ja sigui països, destins, operadors turístics, sistemes de reverses, transports, hotels, etc.

Els suecs guanyen en els penals la East Mallorca Cup- Cala Millor 2017

Avui mati s’ha celebrat la fase final del torneig a Son Servera, en la que els partits de classificació han demostrat el seu millor futbol. A la primera semifinal, la Selecció de Mallorca ha guanyat per 1 a 0 a la Real Sociedad. Alguna cosa semblant ha passat a l’altre camp, on es disputava l’altra semifinal, en la que els suecs han guanyat a la Spanish Soccer Emirates Academy per 2 gols a 1. 

 

La Selecció de Mallorca encapçala la classificació de la primera jornada del torneig

Ahir capvespre, al camp municipal de Sant Llorenç des Cardassar, es va dur a terme la presentació oficial dels deu equips que participen en la desena edició del torneig internacional U-12 East Mallorca Cup - Cala Millor 2017

Uns 140 jugadors més els respectius membres del cos tècnic de cada equip s’allotgen, aquests dies, a Cala Millor. “Gràcies al torneig, els hotels de la zona que romanen Oberts durant temporada baixa, han pogut incrementar el nombre de reserves” afirma el president del Consorci Turístic de Cala Millor, Nicolás Bordal.

Tot a punt per a que comenci el torneig East Mallorca Cup - Cala Millor 2017

Durant el capvespre i vespre d’ahir, dilluns 18 de desembre, els equips participants a la East Mallorca Cup - Cala Millor 2017, van arribar a Mallorca i es van acomodar als hotels de Cala Millor. A la nit, tots els equips van compartir taula durant un sopar informal al Café del Sol de Cala Millor. Allà van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre ells I compartir experiències. El director de la Spanish Soccer Emirates Academy i ex jugador del Real Madrid, Michael Salgado, va ser el més sol·licitat pels joves, qui no es van voler perdre l’oportunitat de fer-se fotos amb ell.

Pàgines

Subscriure a RSS - Turisme