Espai 36

Sessió informativa: Convocatòria d'ajuts en matèria d'autoocupació

Recordau que avui, dijous 17 de maig, a les 19h, a l'Espai 36, l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar conjuntament  amb l'IDI organitza una sessió informativa de la propera convocatòria dels ajuts a l'autoocupació per al 2018 de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

La UOM als pobles de Mallorca 2018

La Universitat Oberta per a Majors, és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de 50 anys i més, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. Un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

Com cada any, durant els mesos de maig i juny, aquesta du a terme un cicle de conferències a diferents pobles de Mallorca, que en el cas de Sant Llorenç, començaran dimecres 9 de maig i acabaran dia 6 de juny.

Curs bàsic de poda de cítrics

Els pròxims dies 13 i 14 d'abril, es durà a terme un "Curs bàsic de poda de cítrics" a l'Espai 36 a càrrec del capataç agrícola expert en poda, Bernat Canyelles.

Aquest, està destinat a tots els interessats en la temàtica, ja que es donaran a conèixer les bases de la poda de cítrics, les tècniques i mètodes més adients en funció de l'estat de l'arbre i al llarg de tot el seu període productiu (podes de formació, de producció i rejoveniment), així com les especificitats en funció de les varietats.

Maridatge gastromusical de Pasqua

En el Gastromarket que es celebrarà dijous, 22 de març de 2018, comptarem amb un MARIDATGE GASTROMUSICAL DE PASQUA, a càrrec del cuiner Tomeu Arbona i amb l'acompanyament al piano de Damià Muñoz.

Serà a les 12:00h a l'Espai 36. 

L'entrada és gratuïta.

No us ho perdeu!

Taller de cuina tradicional de Pasqua

El proper dimecres 14 de març de 2018, l'investigador de la cuina mallorquina, Tomeu Arbona, durà a terme un taller de cuina tradicional de Pasqua, en el que realitzarà dos plats tradicionals i unes postres.

Serà a les 16h a l'Espai 36, i posteriorment a les 18h al centre de dia de Son Carrió.

Per a tots/es aquells/es interessats/des, us podeu inscriure o bé a l'Espai 36 o bé a la Delegació de Son Carrió fins el mateix dia. Recordau que les places són limitades.

 

 

Conferència "El joc, trampolí al coneixement" a càrrec de la doctora Rosa Casafont, a l'Espai 36

El proper dijous 22 de febrer de 2018, el Centre Professorat de Manacor, ha organitzat la conferència "El joc, trampolí al coneixement" a càrrec de la doctora Rosa Casafont, a l'Espai 36 a les 18h.

Pàgines

Subscriure a RSS - Espai 36