Inici > Taxonomy > Term > Sa Màniga

Sa Màniga

Curset de Dansa en anglès per a nins i nines de 3 a 10 anys

Dates: dimarts 3, dimecres 4, dijous 5 i divendres 6 d’abril

Lloc: Auditori sa Màniga de Cala Millor

Objectiu: aprendre anglès mitjançant un mètode actiu i artístic. El curset empra tècniques actives per a l’aprenentatge d’anglès mitjançant el moviment i eines de motivació i facilitació constants, i dona lloc a un espai envoltat de creativitat i aprenentatge accessible.

Professora: Julia Soler Bloom

Edats: de 3 a 10 anys (han de tenir l’edat indicada la setmana del curset).

Curs bàsic de llengua catalana

Encara queda temps per apuntar-se al curs de Llengua Catalana que organitza l'Auditòrium Sa Màniga per a tots els pares i mares interessats a comprendre els diferents documents que ens puguin arribar a casa des de l'escola: circulars, notes, fulls informatius,....

Activitats educatives per a la tercera edat a l’Auditori sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç ofereix a les tres associacions de tercera edat del municipi diferents activitats educatives a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor durant els mesos de gener-març de 2018.

Dins aquest programa, el dissabte 20 de gener, han assistit a la funció de LAS MUCHÍSIMAS, de la Companyia de dansa Mariantònia Oliver. Es tracta d’una producció del Teatre Principal de Palma, construït amb 19 dones entre els 62 i els 75 anys, que pren com a punt de partida la felicitat. En acabar l’espectacle hi ha hagut un col·loqui amb la companyia.

Beques Universitàries "Salvador Galmés i Sanxo"

L’Ajuntament de Sant Llorenç convoca 2 beques per assistir a la Universitat Catalana d’Estiu.

Si estàs empadronat/da al municipi de Sant Llorenç, ets estudiant universitari/a, i vols anar a la Universitat Catalana d’Estiu (Prada del Conflent) aquest agost, pots gaudir d’una de les 2 beques “Salvador Galmés i Sanxo”, que cobreixen el desplaçament, la matrícula, l’allotjament i la manutenció. Apunta-t’hi directament a la UCE (http://www.uce.cat/responsive/informacio_2017.html). Més informació al 971 58 73 73

VI STAGE DANSAMALLORCA 2017

Des del 17 al 21 de juliol de 2017 es celebra a l’Auditòrium sa Màniga la sisena edició de l’Stage DansaMallorca organitzat per l’Associació Cultural D-DANSA i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar amb la col·laboració de les cadenes hoteleres PROTUR i HIPOTELS.

Convencions a l'Auditori sa Màniga

Hi tenen lloc les convencions de les empreses Carrefour i Herbalife

Aquesta setmana és d’una intensa activitat a Cala Millor, perquè l’Auditori sa Màniga acull dues convencions.

Per una banda, el dimarts 30 i el dimecres 31 de maig l’empresa Carrefour (cadena multinacional de distribució d’origen francès) hi organitza un acte institucional i també un acte per a clients.

Pàgines

Subscriure a RSS - Sa Màniga