Inici > Taxonomy > Term > Sa Màniga

Sa Màniga

Gran participació i talent al IV Concurs de Peces Curtes de Dansa

Aquest 17 d’abril, 22 participants han omplert d’il·lusió l’Auditori sa Màniga

Per promoure el 7è Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 16 al 20 de juliol, l'Ajuntament de Sant Llorenç ha convocat el IV CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA, que s’ha dut a terme a l’Auditori sa Màniga el dimarts 17 d’abril.

Sant Llorenç obté 42.000 € per a la programació de sa Màniga

L’Ajuntament participa novament al programa PLATEA del Ministeri

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar participa des de fa cinc anys (d’ençà dels inicis) al programa PLATEA, programa impulsat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) per fomentar la circulació estatal d’espectacles d’arts escèniques en escenaris públics locals. Per a 2018 el municipi ha obtingut tots els espectacles que ha demanat, que suposen una inversió de 42.000 €, i que aporta el Ministeri.

Lliurament dels premis anuals de l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Balears

El divendres, 6 d'abril, i en el marc del Millor! Festival de Teatre Familiar, l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears va lliurar els  Premis ATAPIB 2018. 

L'acte va tenir lloc a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor, després de la funció Sentil del Circ Bover.

Les categories dels premiats van ser:

Millor! Festival de Teatre Familiar

S'ha presentat als mitjans de comunicació el MILLOR! FESTIVAL DE TEATRE FAMILIAR. Hi han pres part el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs; la regidora de Cultura, Dolors Sànchez; el president de sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil, Jaume Gomila; i la subdirectora de l'oficina de Caixabank a Cala Millor, Catalina Tugores.

Festival de Bandes de Música a l'Auditori sa Màniga

El passat dissabte, 17 de març, a les 19:30 h, es va dur a terme el Festival de Bandes de Música a l'Auditòrium sa Màniga a Cala Millor. 

Les dues bandes que protagonitzaren l'encontre van ser la Banda de Música de Campos i la Banda de Música de Sant Llorenç.

El programa es va divir en dues parts.

A la primera part les bandes, dirigides per Joan Lainez, van interpretar Balkan Dreams (I Moviment i II Moviment) i Ivanhoe (Codi de cavalleria, Lleialtat o amor? i Batalla i Final).

IV Concurs de peces curtes de dansa

Per promoure el VII  Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 16 al 20 de juliol, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha convocat el IV CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA, que és durà a terme a l'Auditori sa Màniga (Cala Millor), el pròxim dimarts, 17 d'abril, a les 18 h.

Pot participar al Concurs l’alumnat de dansa que o bé sigui resident o bé assistesqui a classes de dansa a qualsevol dels nuclis del municipi de Sant Llorenç (sa Coma, Son Carrió, s’Illot, Cala Millor o Sant Llorenç).

Curset de Dansa en anglès per a nins i nines de 3 a 10 anys

Dates: dimarts 3, dimecres 4, dijous 5 i divendres 6 d’abril

Lloc: Auditori sa Màniga de Cala Millor

Objectiu: aprendre anglès mitjançant un mètode actiu i artístic. El curset empra tècniques actives per a l’aprenentatge d’anglès mitjançant el moviment i eines de motivació i facilitació constants, i dona lloc a un espai envoltat de creativitat i aprenentatge accessible.

Professora: Julia Soler Bloom

Edats: de 3 a 10 anys (han de tenir l’edat indicada la setmana del curset).

Pàgines

Subscriure a RSS - Sa Màniga