Inici > Taxonomy > Term > Noves Tecnologies

Noves Tecnologies

Antena Multimèdia Illes Balears per a la resintonització de canals

Si teniu l'antena girada cap al repetidor que hi ha al dipòsit de l'aigua de Sant Llorenç, i teniu mala cobertura de la senyal que arriba d'Alfàbia, en ocasions us adonau que perdeu algun canal.

Si això passa, podeu contactar directament amb l'antena Multimèdia Illes Balears al telèfon 971 177 354, i exposau-los els canals que heu perdut per tal que ells venguin a resintonitzar-los. 

El seu horari d'atenció al públic és de 8 a 14h.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha editat el quart butlletí informatiu

La publicació fa un repàs per les darreres actuacions duites a terme per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, des del el Gastro Market dels dijous a les obres que s’estan executant per millorar el poble com ara la prolongació i dotació de serveis dels carrers Sol i Torre o la millora del camí de sa Begura.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha editat el tercer butlletí informatiu municipal

La publicació repassa el primer any de funcionament de l’Espai 36, així com també fa esment al 18è aniversari de l’Auditori de sa Màniga. Les reformes a les biblioteques de sa Coma i de Sant Llorenç, les millores a les escoles, així com les obres a la urbanització de sa Coma i a l’EBAR de s’Illot i sa Coma són altres de les temàtiques que es tracten. Així mateix es recull informació de les darreres millores que ha duit a terme l’àrea de Medi Ambient per promocionar el reciclatge: la deixalleria mòbil.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar posa en marxa una plataforma per centralitzar totes les incidències del municipi

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha posat en marxa una plataforma per centralitzar totes les plataformes d'incidències que hi havia fins ara i poder-les gestionar de forma unitària. L’Ajuntament gestionava les incidències des de tres plataformes diferents: la plana web, l’aplicació per iTunes i IOS des d’on es podien denunciar les incidències relatives a Medi Ambient, i també l’intranet municipal, que feien servir la brigada municipal i les empreses de serveis.

Ja hem tramitat 1.475 incidències a través de l'aplicació

Avui la regidora de Noves Tecnologies i primera tinent de batle, Antònia Bauzà, ha parlat a IB3 TV sobre l’app d’incidències que vam posar en marxa en juny del 2015.

La regidora ha explicat que de llavors ençà i fins avui, s’han tramitat 1.475 incidències a través d’aquesta aplicació mòbil desenvolupada per Límit Tecnologies S. A.

Subscriure a RSS - Noves Tecnologies