Inici > Taxonomy > Term > Medi Ambient

Medi Ambient

La campanya "La Ruta del Vidre" arriba al Gastromarket de Sant Llorenç

La Ruta del Vidre  és una campanya organitzada pel Consell de Mallorca i l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, que es va duent a terme als diferents mercats i nuclis de Mallorca. Aquest dijous, 22 de març, s'ha acostat fins al Gastromarket de Sant Llorenç.

La Consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Sandra Espeja, i el Director Insular de Residus han visitat també el Gastromarket per ajudar a difondre aquesta campanya tan compromesa amb el medi ambient.

Avís urgent: Línia elèctrica Bessons-Artà (línia de Menorca)

Aquesta línia elèctrica passa pel nostre terme municipal, concretament a les zones de Sa Real, Tenja, Balàfia, Ses Voltes i S'Arboçar.

En aquesta línia es contempla una ampliació de potècnia i canvis de grandària i ubicació de les torres elèctriques. 

Demà, divendres, a partir de les 10:00 h, tothom que vulgui fer una al·legació i registrar-la, tindrà impresos a disposició i ajuda per fer-ho a l'Ajuntament de Sant Llorenç.

L'empresa TIRME entrega una olivera de 25 anys per celebrar la relació amb els municipis de Mallorca

Aquest divendres, l'empresa TIRME ha reglat una olivera de 25 anys a l'Ajuntament de Sant Llorenç per celebrar que manté una relació de 25 anys amb els municipis de Mallorca. 

L'olivera ha estat plantada a la rotonda de Sant Llorenç que comunica les carreteres Ma-15 i Ma-4022.

 

L'Ajuntament de Sant Llorenç participa al Fòrum Internacional #Wasteinprogress

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha estat convidat a participar al Fòrum Internacional #Wasteinprogress celebrat a la ciutat de Girona. 

Aquest fòrum té l'objectiu de presentar casos d'èxit de models de recollida de residus d'arreu del món. Aquest any 2018, el Fòrum Internacional #Wasteinprogress ha versat sobre la gestió de residus a llocs turístics i en la celebració de grans esdeveniments. 

Jornada Informativa: “Accions que milloren la prevenció front als incendis forestals. Oportunitats de treball”

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, l’Ajuntament de Capdepera i l’Associació Balear de l’Arbre, presenten la Jornada Informativa “Accions que milloren la prevenció front als incendis forestals. Oportunitats de treball”.

Aquesta jornada tindrà lloc a la sala polivalent del Teatre de Capdepera el pròxim 22 de febrer de les 17h a les 20h.

Els ponents seran:

Campanya contra la processionària del pi

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, conjuntament amb la Societat de Caçadors La Veda, ha duit a terme la campanya contra la processionària del pi.

El dissabte, 3 de febrer, nombrosos voluntaris de la Societat de Caçadors La Veda van disparar aproximadament uns 7.000 cartutxos per acabar amb la plaga que afecta, principalment, als pins del municipi. 

Des de l'Ajuntament agraïm la seva col·laboració.

Recomanacions pel moscard tigre

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca dona un seguit de recomanacions per controlar el moscard tigre. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va inicar l'any passat la monitorització del moscard tigre. La monitorització es va realitzar a tots els nuclis de població del municipi.

L’Ajuntament de Sant Llorenç facilitarà trampes als particular per poder caçar serps introduïdes

L’Ajuntament de Sant Llorenç deixarà gàbies a aquelles persones que ho sol·licitin per caçar serps introduïdes. El regidor de Medi Rural, Pep Jaume, informa que en cas de veure una serp es dirigeixin a l’Ajuntament o a les delegacions de Son Carrió i sa Coma i comuniquin l’emplaçament per poder localitzar l’ofidi i si ho requereixen també poden emplenar una instància per sol·licitar trampes per poder-la caçar.

Pàgines

Subscriure a RSS - Medi Ambient