Inici > Taxonomy > Term > Medi Ambient

Medi Ambient

Recomanacions pel moscard tigre

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca dona un seguit de recomanacions per controlar el moscard tigre. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va inicar l'any passat la monitorització del moscard tigre. La monitorització es va realitzar a tots els nuclis de població del municipi.

L’Ajuntament de Sant Llorenç facilitarà trampes als particular per poder caçar serps introduïdes

L’Ajuntament de Sant Llorenç deixarà gàbies a aquelles persones que ho sol·licitin per caçar serps introduïdes. El regidor de Medi Rural, Pep Jaume, informa que en cas de veure una serp es dirigeixin a l’Ajuntament o a les delegacions de Son Carrió i sa Coma i comuniquin l’emplaçament per poder localitzar l’ofidi i si ho requereixen també poden emplenar una instància per sol·licitar trampes per poder-la caçar.

Més de 500 alumnes participen de la diada del Medi Ambient a Sant Llorenç

Més de 500 alumnes de 1r i fins a 6è de primària de les escoles del municipi de Sant Llorenç des Cardassar han participat avui dematí a la diada del Medi Ambient a l’Auditòrium de sa Màniga, a Cala Millor. “Des de fa anys, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza aquesta diada per conscienciar als infants de la necessitat de prendre mesures per evitar que la creixent pressió sobre els sistemes naturals del planeta Terra arribin a un punt de ruptura”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Mateu Frau.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar inverteix 5.200.000 en matèria de sanejament i depuració per garantir el bon funcionament en temporada turística

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha invertit uns 5.200.000 en matèria de sanejament i depuració per garantir el correcte funcionament de la xarxa i la bona qualitat de l’aigua depurada en plena temporada turística.

A l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de sa Coma s’ha construït una instal·lació nova de pretractament i uns nous reactors de tractament biològic de l’aigua, amb unes capacitats notablement més altes que les del sistema anterior. Aquesta inversió supera els 4,5 milions d’euros.

Campanya contra la processionària del pi

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, junt amb la societat de caçadors La Veda, està duent a terme la campanya contra la processionària del pi.

La campanya es va iniciar el passat 4 de febrer i es perllongarà fins diumenge dia 19. En total, la vintena de caçadors que hi participen hauran disparat uns 7.000 cartutxos.

Posada en funcionament de la deixalleria mòbil

Ahir es va posar en marxa el servei de deixalleria mòbil, es va col·locar al carrer Riuet de s’Illot. Avui és a la plaça Mare Selva, darrera la delegació de sa Coma; demà a l’avinguda Bon Temps a Cala Millor, a la proximitats de les dues superfícies comercials; i divendres davant el poliesportiu de Son Carrió. La deixalleria mòbil estarà a disposició dels usuaris de les 9 h a 13 h.

Aquest servei consisteix en un camió que consta d’un dipòsit compartimentat en les diferents faccions de residus que s’anirà ubicant a diferents punts dels nuclis esmentats.

Canvi del sistema de recollida de contenidors i dels contenidors a la zona costanera

A la zona costanera es canvia el sistema de recollida de contenidors i també els contenidors. Fins ara, els contenidors tenien quatre rodes, ara no en tendran i la recollida passarà a ser de càrrega lateral. Aquest contenidors són més voluminós i la tapadora està tancada, fet que permetrà reduir la quantitat dels mateixos i al mateix temps ajudarà a donar una bona imatge.

Pàgines

Subscriure a RSS - Medi Ambient