Inici > Taxonomy > Term > Esports

Esports

imatge de framon

Obertes les inscripcions als campus de Pasqua

Consultau en el document adjunt quina de les dues opcions disponibles s'ajusta més a les vostres necessitats. També hi ha possibilitat d'escola matinera per un petit suplement.

Els punts físics d'inscripció són: ca s'Escaleta (departament de Serveis Socials, carrer Major, 7) i delegacions de sa Coma (c/ Mareselva, 2, 1r pis) i Son Carrió (c/ Major, 7) de 9 a 14 hores. Pensau a dur l'ingrés fet.

També podeu enviar el full d'inscripció i el resguard de pagament per mail a pnebot@santllorenc.es.

El joc de la petanca es manté a Sant Llorenç!

Com és ben sabut, el joc la petanca ja existia a l'Antic Egipte, a l'Antiga Grècia i a la Gàl·lia dels romans. Aquest joc, es va mantenir durant l'Edat Mitjana i el Renaixement, arribant fins els nostres temps.

A Sant Llorenç, aquest joc tan antic, es manté gràcies a un grup de dones i homes que es reuneixen dues vegades per setmana a l'Escola Nova per practicar aquest esport.

El llorencí Nofre Sancho aconsegueix la millor marca en longitud al Campionat de Mallorca

Nofre Sancho, qui va rebre una beca com a esportista individual a la darrera convocatòria, va destacar enormement al Campionat de Mallorca organitzat per la Federació d’Esport Adaptat de les Illes Balears.

Concretament va obtenir 5.52 metres en longitud, la millor marca del campionat, i 29.6 en els 200 metres llisos. Sens dubte dues marques molt notòries dins la competició.

L’Ajuntament de Sant Llorenç fa entrega de subvencions individuals i de clubs/associacions esportives.

En aquesta legislatura, amb el suport del Consell Municipal d’Esports,  es va aprovar un reglament per tal d’ordenar el pagament de les diferents ajudes esportives d’acord amb les normes que s’estableixen en aquesta normativa.

Jornada Familiar Temàtica

Us adjuntam informació relativa a la primera edició de la Jornada Familiar Temàtica dels dies 25 i 26 de novembre, a Can Picafort, a l’hotel Ferrer Janeiro, que organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. 

Hi assistiran Mavi García, de Ferrer Hotels Club Esportiu, Álex Sánchez i altres esportistes i entradors del club, que duran a terme una sèrie d’activitats esportives i xerrades formatives sobre el món del triatló, l’atletisme i el ciclisme; les places són limitades. 

Activitats extraescolars

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Sant Llorenç presenta les activitat esportives extraescolars, us podeu passar a inscriure per ca s'Escaleta o per les delegacions de Son Carrió i sa Coma fins dia 29 de setembre. Us podeu descarregar el full d'inscripció i presentar-lo emplenat.

Jocs biosaludables a Sant Llorenç

L’Ajuntament crea un espai amb jocs biosaludables al recinte esportiu de Sant Llorenç. Aquesta zona s’ubica entre la pista de pàdel i la piscina municipal i és de lliure accés, des de les 8 h a les 22 h.

“En total s’han instal·lat cinc elements amb els quals es poden treballar diferents grups musculars. Aquests jocs van adreçats a la gent de mitjana i tercera edat perquè puguin fer exercici”, explica la regidora d’Esports i primera tinent de batle, Antònia Bauzá.

Pàgines

Subscriure a RSS - Esports