Inici > Taxonomy > Term > Esports

Esports

L’Ajuntament de Sant Llorenç fa entrega de subvencions individuals i de clubs/associacions esportives.

En aquesta legislatura, amb el suport del Consell Municipal d’Esports,  es va aprovar un reglament per tal d’ordenar el pagament de les diferents ajudes esportives d’acord amb les normes que s’estableixen en aquesta normativa.

Jornada Familiar Temàtica

Us adjuntam informació relativa a la primera edició de la Jornada Familiar Temàtica dels dies 25 i 26 de novembre, a Can Picafort, a l’hotel Ferrer Janeiro, que organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. 

Hi assistiran Mavi García, de Ferrer Hotels Club Esportiu, Álex Sánchez i altres esportistes i entradors del club, que duran a terme una sèrie d’activitats esportives i xerrades formatives sobre el món del triatló, l’atletisme i el ciclisme; les places són limitades. 

Activitats extraescolars

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Sant Llorenç presenta les activitat esportives extraescolars, us podeu passar a inscriure per ca s'Escaleta o per les delegacions de Son Carrió i sa Coma fins dia 29 de setembre. Us podeu descarregar el full d'inscripció i presentar-lo emplenat.

Jocs biosaludables a Sant Llorenç

L’Ajuntament crea un espai amb jocs biosaludables al recinte esportiu de Sant Llorenç. Aquesta zona s’ubica entre la pista de pàdel i la piscina municipal i és de lliure accés, des de les 8 h a les 22 h.

“En total s’han instal·lat cinc elements amb els quals es poden treballar diferents grups musculars. Aquests jocs van adreçats a la gent de mitjana i tercera edat perquè puguin fer exercici”, explica la regidora d’Esports i primera tinent de batle, Antònia Bauzá.

Jornades esportives familiars

La Direcció Insular d’Esports del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca ens ha fet arribar informació de les pròximes Jornades esportives familiars, que tindran lloc a l'hotel Iberostar de la Platja de Muro els dies 20, 21, 22 d’octubre de 2017.

Al díptic que s’adjunta trobareu bona part de la informació, us podeu inscriure al portal del web www.esportbasemallorca.net 

Animau-vos a participar-hi!!

40.000 euros en subvencions pels esportistes del municipi

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha convocat avui dematí concedir 40.000 en subvencions a esportistes individuals, independentment de si practiquen un esport col·lectiu o individual, i a entitat i clubs esportius per a l'any 2017. En total, l’administració local destinarà un màxim 10.000 euros a subvencions a esportistes individuals i 30.000 euros a clubs, associacions i entitats esportives.

Pàgines

Subscriure a RSS - Esports