Inici > Taxonomy > Term > Educació

Educació

Finalització del curs de cuina japonesa amb una Sushi Party

Aquest divendres ha finalitzat el curs de cuina japonesa impartit per Mariko Kimura.

Les 12 assistents han despedit el curs amb una Sushi Party del més divertida i on han pogut degustar algunes de les elaboracions que elles mateixes han après a cuinar al llarg de les quatre sessions que ha durat. 

Aquest curs de cuina japonesa s'emmarca dins els Cursos del Centre d'Adults i, veient el gran èxit de participació que ha tingut, se'n durà a terme un altre el pròxim mes de maig. 

 

Curs específic: Poda de l'olivar ecològic

El 23 i 24 de febrer, a Sant Llorenç des Cardassar, es durà a terme un curs de poda de l'olivar ecològic. 

Amb aquest curs es donaran a conèixer les bases de la poda de l'olivera, les tècniques i mètodes més adients en funció de l'estat de l'arbre i al llarg de tot el seu període productiu (podes de formació, de producció i de rejoveniment), així com les especificitats en funció de les varietats. El curs està destinat a tota aquella gent interessada en la temàtica. 

 

Imparteixen: Bernat Canyelles, capataç agrícola expert en poda

Curs d'Alemany I

Curs: Alemany I

Hores del curs: 20 h

Horari: Dimecres, dijous i divendres de 10:00 h a 12:00 h

Inici: Dimecres, 21 de febrer del 2018

Durada: 10 dies

Preu: 50 €

Lloc d'impatició: Espai 36, Sant Llorenç des Cardassar

imatge de framon

Diada lúdico-solidària a l'escola Punta de n'Amer

Amb motiu del Dia de la Pau, l'escola Punta de n'Amer de sa Coma, amb la col·laboració de l'AMIPA, dia 30 de gener va dur a terme una diada lúdico-solidària a l'escola.

És el 4t any consecutiu d'aquesta diada i la temàtica escollida per enguany ha estat la donació de sang i de medul·la. 

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha col·laborat aportant el grup Spagetti, per tal que l'acte comptàs amb una major animació per als nins i nines de sa Coma.

Curs de capacitació d'usuari professional de productes fitosanitaris de nivell bàsic

El curs de capacitació d'usuari professional de productes fitosanitaris de nivell bàsic, previst des del 13 al 23 de novembre, s'aplaçarà de l'11 al 21 de desembre de 2017.

Encara queden places! Si us voleu inscriure, podeu fer-ho personalment a l'Espai 36, o bé telefonant directament al 971 569 003.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar destinarà 8512’38€ a beques de transport escolar

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, en la sessió de Junta de Govern Local de dia 2 de novembre de 2017, ha aprovat les beques per al transport escolar de batxillerat, graus formatius i educació especial amb escolarització obligatòria d’estudiants empadronats al terme de Sant Llorenç.

Aquestes beques van destinades a estudiants, d’entre 16 i 22 anys, que s’han de desplaçar fora del municipi per poder realitzar els estudis de batxillerat i mòduls professionals, durant el curs 2016-2017, i que no s’imparteixen a l’Institut Llorenç Garcias i Font d’Artà.

Pàgines

Subscriure a RSS - Educació