Inici > Taxonomy > Term > Cultura

Cultura

Els alumnes de "Pureza de María" visiten el Poblat Talaiòtic de s'Illot

Aquest divendres, 70 nins i nines de 3, 4 i 5 anys, del Col·legi Pureza de María de Manacor, han visitat el Poblat Talaiòtic de s'Illot. 

Els alumnes del col·legi, han gaudit d'una jornada ben completa en companyia de les seves professores i de les monitores del poblat. 

Les activitats que han realitzat s'han basat en una ruta guiada pel Poblat Talaiòtic, una visita comentada al Centre de Visitants i un taller de ceràmica primitiva on han pogut elaborar una olleta a l'estil talaiòtic. 

El CEIP Es Vinyet d'Andratx visita el Poblat Talaiòtic de s'Illot

Aquest divendres, 85 alumnes de 4t i de 5è de primària del CEIP Es Vinyet d'Andratx, han visitat el Poblat Talaiòtic de s'Illot. 

Els nins i nines han gaudit d'una jornada ben completa en companyia dels seus professors i de les monitores del poblat.

Les activitats que han realitzat s'han basat en una ruta guiada pel Poblat Talaiòtic, una visita comentada al Centre de Visitants i un taller on han elaborat una fona i han practicat sa seva punteria com a foners. 

Sens dubte han gaudit d'un matí ple d'història, cultura i diversió. 

 

Sant Llorenç ja compta amb postals pròpies

Sant Llorenç des Cardassar ja compta amb postals pròpies elaborades per mà del fotògraf local José Ignaci Garcia Lacuesta. 

Aquest fotògraf ha elaborat unes postals amb fotografies del poble de Sant Llorenç. Aquesta acció és un exemple d'iniciativa i de bones pràctiques, dutes a terme per comerciants locals, per tal de donar a conèixer el poble de Sant Llorenç a nivell insular, nacional i també estranger. 

La façana de l'Espai 36 s'il·lumina de violeta en motiu del Dia de la Dona

Un any més, el dia 8 de març, les dones de tot el món celebram el nostre dia, el Dia Internacional de les Dones.

Aquesta commemoració centenària simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere. 

L'Ajuntament de Sant Llorenç s'ha sumat a la causa i ha volgut retre homenatge a totes les dones il·luminant la façana de l'Espai 36 amb el color que simbolitza aquesta celebració, el violeta.

Es celebra el Dia de la Dona al Gastromarket de Sant Llorenç

Aquest dijous, 8 de març, el Gastromarket de Sant Llorenç ha volgut implicar-se en el Dia de la Dona a través d'una sèrie d'activitats.

En primer lloc, s'ha projectat el documental de Les Brodadores a l'Espai 36, el qual ha gaudit d'un gran nombre d'assistents del municipi de Sant Llorenç, membres de la 3a Edat de Llucmajor i turistes de diferents nacionalitats. Amb aquesta projecció, s'ha intentat visibilitzar el paper fonamental de les dones. 

Reunió amb el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca

Aquest dijous, 15 de febrer, s'han reunit diversos membres del Departament Cultura, Patrimoni i Esports, encapçalats pel vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, a l'Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquesta visita s'emmarca dins una sèrie de trobades per analitzar les col·laboracions institucionals existents entre els Ajuntaments amb el Consell de Mallorca. 

 

Gravació del programa Gent de la mar a Sant Llorenç

Ahir dematí, el cuiner Gabriel Nebot i tot l'equip del programa televisiu Gent de la mar, es desplaçaren a Sant Llorenç per gravar la realització de diferents plats de peix.

En primer lloc, aprofitaren l'oferta del Gastro Market per adquirir diferents productes, i posteriorment anaren a la cuina de l'Espai 36 a continuar amb la gravació del programa.

Varis alumnes de cuina del centre d'adults assistiren a la demostració culinària, en la qual Gabriel Nebot va elaborar dos plats de peix: ensalada de rajada amb vinagreta calenta i escabetxo de gerret 2.0.

Pàgines

Subscriure a RSS - Cultura