Inici > Taxonomy > Term > Cultura

Cultura

Gravació del programa Gent de la mar a Sant Llorenç

Ahir dematí, el cuiner Gabriel Nebot i tot l'equip del programa televisiu Gent de la mar, es desplaçaren a Sant Llorenç per gravar la realització de diferents plats de peix.

En primer lloc, aprofitaren l'oferta del Gastro Market per adquirir diferents productes, i posteriorment anaren a la cuina de l'Espai 36 a continuar amb la gravació del programa.

Varis alumnes de cuina del centre d'adults assistiren a la demostració culinària, en la qual Gabriel Nebot va elaborar dos plats de peix: ensalada de rajada amb vinagreta calenta i escabetxo de gerret 2.0.

Programa Nadal Cultural 2017/2018

Ja arriba el Nadal i, amb ell, un grapat d'activitats per a totes les edats per gaudir d'unes festes tan senyalades.
Us adjuntam el programa del Nadal Cultural i us convidam a participar de tots els actes que es duran a terme al nostre municipi.
L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar vos desitja unes MOLT BONES FESTES!

L'Ajuntament de Sant Llorenç reb 16.356'78€ per a una subvenció de dinamització social i econòmica

L'Ajuntament de Sant Llorenç reb 16.356'78€ del Consell de Mallorca pel projecte de dinamització social i econòmica del carrer Major, dins el marc de la convocatòria per a esdeveniments de gran repercussió turística i de promoció de l'economia local en el 2017.

El Govern invertirà 4,2 milions en un museu del ferrocarril a Son Carrió

El Govern invertirà 4,2 milions d'euros de l'impost turístic en els pròxims tres anys per crear un museu del ferrocarril en una nau propietat de Serveis Ferroviaris de Mallorca a Son Carrió, un projecte que podria incloure un tram de quatre quilòmetres pel qual circularia un tren històric.

Visites guiades al Poblat Talaiòtic de s'Illot

Per a totes aquelles persones interessades en venir a conèixer i descobrir el nostre jaciment, oferim la possibilitat de fer una visita guiada, sempre i quan s'avisi amb antel·lació al 971 81 14 75.

En el cas que els interessats siguin centre educatius, tenim a la vostra disposicó una proposta didàctica que podeu consultar a continuació.

Gastro Market (12 octubre 2017)

El proper dijous 12 d'octubre de 2017, hi haurà el GASTRO MARKET que comptarà amb molts de participants i activitats diferents.

Es duran a terme visites guiades a l'Església Parroquial, tres passes de concert de piano a l'Espai 36 a càrrec de Damià Muñoz i, per a tots els nins i nines, l'animació amb el grup SPAGUETTI ON ROAD!

Sortiu a fer plaça i a gaudir de totes elles!

 

Pàgines

Subscriure a RSS - Cultura