Inici > Taxonomy > Term > Administració general

Administració general

Presentació Joves Qualificats

Aquest matí, a l'Espai 36, s'ha duit a terme la presentació dels quatre joves qualificats del Soib, que han començat a l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en diferents Departaments: Medi Ambient, Cultura i Secretaria.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar aprova un pressupost de 19 milions d’euros sense crèdits bancaris

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va aprovar en el ple d’ahir, 30 de Novembre, amb els vots a favor de Gisca, PSIB-PSOE i Més i el vot en contra del PP, un pressupost de 19.233.239,38 euros per a l’exercici 2018, un 13,14 % superior al pressupost de 2017.

En el pressupost per a l’any 2018 s’inclouen inversions importants de les quals cal destacar:

  1. Camp de futbol de Cala Millor fase II i futbol 11: import 667.483,51 euros IVA inclòs

  2. Avinguda Baladres sa Coma fase II: import 715.820,70 euros IVA inclòs.

Presentació del menú d'hivern de La locanda del tempo perduto

El passat dissabte 18 de novembre, va tenir lloc la presentació del menú d'hivern del restaurant italià "La locanda del tempo perduto" amb el maridatge i presentació de vins de les Bodegues Armero Adrover, una proposta gastronòmica que combina la cuina italiana de temporada amb nous vins de les bodegues amb D.O. Pla i Llevant de Mallorca, situades a Felanitx.

Revisions ITV de maquinària agrícola a Sant Llorenç

Aquest matí s’ha duit a terme la segona jornada de revisions ITV de maquinària agrícola a Sant Llorenç des Cardassar.
L’Ajuntament col•labora amb aquest Servei de ITV del Consell de Mallorca, el qual es desplaça al nostre poble per facilitar els tràmits als pagesos, ramaders i als propietaris de maquinària agrícola en general, perquè no hagin d’anar a Manacor.
En dos dies s’hauran realitzat més de 80 expedients de vehicles agrícoles.

Amenització musical en la festivitat de Tots Sants

Dimecres dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, si passejau pel cementeri de Sant Llorenç, entre les 10:00 i les 11:15h, la visita estarà amenitzada amb música de violí, amb un repertori adequat per a aquesta festivitat.

En el cas de Son Carrió, els horaris seran de les 11:50 a les 13:00h.

Projectes per a l'estudi de les carreteres de Son Servera i Artà

El passat dimecres, 11 d’octubre, el regidor Pep Jaume i la regidora Dolors Sánchez, varen fer entrada de dos projectes realitzats per l’enginyer Josep Piera, a la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat.

Els projectes engloben les fins ara carreteres Ma-4030 (carretera de Son Servera) i Ma-15f (carretera d’Artà), en el seu pas per dins Sant Llorenç.

L’objectiu és que es faci un estudi del que poden fer des del Consell, abans de cedir aquestes dues vies per poder convertir-les en dos carrers. 

L’Ibisec contractarà un arquitecte extern per fer front a les obres del CEIP Mestre Guillem Galmés

L’Ibisec ha comunicat avui dematí a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar que encomanarà a un arquitecte extern la rehabilitació del CEIP Mestre Miquel Galmés de Sant Llorenç per poder agilitzar les obres.

El col·legi públic va ser apuntalat a causa dels crulls que es van detectar la setmana passada. De seguida, el batle Mateu Puigròs i la regidora d’Educació Alicia Durán es varen posar en contacte amb l’Ibisec per notificar la problemàtica i trobar una ràpida solució.

Festivitat Mare de Déu Trobada

Us recordam que demà, 8 de setembre de 2017, es celebra la festa de la Mare de Déu Trobada.

Per aquest motiu, tant les oficines de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar com les instal·lacions municipals situades dins el nucli de Sant Llorenç romandran tancades. Les dependències municipals dels nuclis de Son Carrió i sa Coma estaran obertes en el seu horari habitual.

Disculpau les molèsties.

 

 

ITV de tractors i maquinària agrícola

Els tractors i la maquinària agrícola podram passar la ITV al Punt Verd de Sant Llorenç des Cardassar el proper 18 d’octubre. Per poder-ho fer, s’haurà de presentar la documentació requerida al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sant Llorenç, bé a l’edifici de la plaça de l’Ajuntament, a s’Escaleta, a la delegació de sa Coma o a la de Son Carrió. La data límit d'entrega és el 10 d'octubre.

La documentació que s’ha de presentar és una fotocòpia del DNI i el permís de circulació, la fitxa tècnica del vehicle i l’assegurança.

Pàgines

Subscriure a RSS - Administració general