Salut

Campanya de donació de sang al municipi de Sant Llorenç

Les dates seran les següents:

  • El proper dijous, 5 d’abril, de 18:00 a les 21:30 h, al Centre Sanitari de Sa Coma.
  • El proper dilluns, 9 d’abril, de 18:00 a 21:30 h, al Centre Sanitari de Sant Llorenç.

Des de la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB) es demana la vostra implicació, fent partícep a les persones i serveis al seu càrrec per a transmetre la importància de donar i de les dates de donació. Tota l’ajuda és bevinguda.

Conferència sobre l'ús i abús dels antibiòtics

El passat dimarts, 6 de març, es va dur a terme una conferència sobre l'ús i l'abús dels antibiòtics a l'Espai 36.

Una trentena d'assistents van gaudir d eles explicacions a càrrec del microbiòleg de l'Hospital de Manacor, Xavier Mesquida. 

L'expert en antibiòtics va explicar detalladament quan i com s'han de prendre, què és la resistència als antibiòtics, quina n'és la causa i quins riscos comporta. 

Ampliació dels Serveis d'Urgències de l'Hospital Comarcal de Llevant

Aquest matí, la Presidenta del Govern Francina Armengol, la Consellera de Salut Patricia Gómez, la gerent de l'Hospital de Llevant, diferents Batles i Regidors de la Comarca de Llevant, han assistit a la presentació de l'inici de les obres d'ampliació dels Serveis d'Urgències de l'Hospital Comarcal de Llevant.

L'Hospital de Manacor inicia la primera fase del Pla Director amb les obres del Servei d'Urgències

Les obres de la primera fase del Pla Director comencen aquest mes. Per aquest motiu, la Gerència de l’Hospital de Manacor ha previst un conjunt de mesures urgents que afectaran els usuaris i el personal. La més imminent són els canvis de circulació, que hauran de tenir en compte els usuaris que acudeixin al Servei d’Urgències: entre el 12 i el 16 de febrer s’instal·laran els nous senyals indicadors dels canvis en la circulació, que mostraran com arribar al Servei d’Urgències.

Presentació del nou taxi adaptat al municipi de Sant Llorenç des Cardassar

Avui s’ha presentat al públic el taxi amb llicència número 25 adaptat a la gent amb dificultats.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va canviar, precisament, el reglament per tal d’aconseguir un taxi adaptat.

Els mateixos taxistes s’han posat d’acord i, entre tots, han soportat el cost del nou vehicle.

Recordam que el número del servei de taxi és el 971 56 25 56.

Xerrada sobre les voluntats anticipades a càrrec del Doctor Seguí

Aquest matí, el Doctor Seguí, de la Conselleria de Salut, ha duit a terme una xerrada sobre la importància de la declaració de les voluntats anticipades al local de la Tercera edat de Sant Llorenç, la qual ha comptat amb molta participació.

Aquest document, com sabeu va dirigit als metges, hospitals, centres de salut i dispensaris i a tots els organismes que tenguin en la seva mà el compliment de les nostres voluntats, mitjançant el qual el ciutadà anticipa les seves voluntats al moment en el qual com a pacient no pugui expressar-les pel seu estat de salut.

Comissió de participació ciutadana a l’Hospital de Manacor

Aquest matí, el batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, i el Regidor de Salut i Sanitat, Pep Jaume, han assistit a la Comissió de participació ciutadana a l’Hospital de Manacor.

Alguns dels temes tractats han estat el funcionament del mateix hospital, els actes del 20è aniversari de la seva inauguració, les obres que es duran a terme el primer trimestre del 2018 que es centraran en l’ampliació de les urgències, i altres temes relacionats amb la gerència d’aquest.

Agraïment de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Des de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, ens fan arribar l'agraïment per la col·laboració en la darrera campanya realitzada, no només a totes aquelles persones que es desplaçaren als nostres centres de salut a donar sang, sinó també a la implicació en el treball realitzat els dies previs a aquesta.

Cada donació de sang ha assegurat tres transfusions gràcies als hematies, les plaquetes i el plasma que s'aconsegueix.

Pàgines

Subscriure a RSS - Salut