Salut

Presentació del nou taxi adaptat al municipi de Sant Llorenç des Cardassar

Avui s’ha presentat al públic el taxi amb llicència número 25 adaptat a la gent amb dificultats.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va canviar, precisament, el reglament per tal d’aconseguir un taxi adaptat.

Els mateixos taxistes s’han posat d’acord i, entre tots, han soportat el cost del nou vehicle.

Recordam que el número del servei de taxi és el 971 56 25 56.

Xerrada sobre les voluntats anticipades a càrrec del Doctor Seguí

Aquest matí, el Doctor Seguí, de la Conselleria de Salut, ha duit a terme una xerrada sobre la importància de la declaració de les voluntats anticipades al local de la Tercera edat de Sant Llorenç, la qual ha comptat amb molta participació.

Aquest document, com sabeu va dirigit als metges, hospitals, centres de salut i dispensaris i a tots els organismes que tenguin en la seva mà el compliment de les nostres voluntats, mitjançant el qual el ciutadà anticipa les seves voluntats al moment en el qual com a pacient no pugui expressar-les pel seu estat de salut.

Comissió de participació ciutadana a l’Hospital de Manacor

Aquest matí, el batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, i el Regidor de Salut i Sanitat, Pep Jaume, han assistit a la Comissió de participació ciutadana a l’Hospital de Manacor.

Alguns dels temes tractats han estat el funcionament del mateix hospital, els actes del 20è aniversari de la seva inauguració, les obres que es duran a terme el primer trimestre del 2018 que es centraran en l’ampliació de les urgències, i altres temes relacionats amb la gerència d’aquest.

Agraïment de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears

Des de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, ens fan arribar l'agraïment per la col·laboració en la darrera campanya realitzada, no només a totes aquelles persones que es desplaçaren als nostres centres de salut a donar sang, sinó també a la implicació en el treball realitzat els dies previs a aquesta.

Cada donació de sang ha assegurat tres transfusions gràcies als hematies, les plaquetes i el plasma que s'aconsegueix.

Sessió ordinària de la Germandat dels Donants de sang de Mallorca

Ahir a les 20:00h, es va reunir la Junta Rectora de la Germandants dels donants de sang de Mallorca al centre cultural de Son Carrió, ca n’Apol·lònia.

En ella hi assistiren el president Biel Sancho, el secretari Guillem Coll, i el Regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Pep Jaume.

La Germandat organitza periòdicament, trobades, conferències i col·loquis a fi de conscienciar la població sobre la necessitat i la importància de donar sang.

 

Campanya de donació de sang

Animau-vos a donar sang a la propera companya de donació que es durà a terme al nostre municipi!

 

SA COMA - CENTRE SANITARI

Dimecres 22 de novembre de 2017 de 18:00 a 21:30h.

 

SANT LLORENÇ - UNITAT SANITÀRIA

Dilluns 27 de novembre de 2017 de 18:00 a 21:30h.

 

Recollida de mostres del porc a sacrificar per a l'anàlisi de la triquina

El passat dijous 9 de novembre, els menescals Andreu Josep Oliver Rullán i Francisco Crende, van dur a terme una xerrada sobre la Triquinosi a l’Espai 36.

Recordau que la carn crua o poc cuinada de porc pot transmetre aquesta malaltia.

Per això, us podeu dirigir a ca s’Escaleta i a les Delegacions de sa Coma i Son Carrió per a recollir i entregar bosses d’anàlisi de triquina, que s’enviaran a un veterinari col·laborador designat a aquest efecte.

A continuació us adjuntam algunes imatges de la xerrada.

Xerrada sobre la Triquinosi

El proper dijous, 9 de novembre, a partir de les 20h a l'Espai 36, els menescals Andreu Josep Oliver Rullán i Francisco Crendes, duran a terme una xerrada sobre la Triquinosi.

Si estau interessats en rebre més informació sobre aquesta malaltia parasitària, vos hi esperam!

La Conselleria de Salut es compromet a realitzar una remodelació total de la unitat bàsica de salut de Sant Llorenç

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i el regidor de Salut, Pep Jaume, varen visitar divendres passat amb el director general d’Atenció Primària, Miquel Caldentey, i el director general d’Infraestructures, Andrés Sierra, la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Sant Llorenç. L’Ajuntament ve reclamant la remodelació i l’ampliació d’aquest centre de salut des de començament de legislatura.

Pàgines

Subscriure a RSS - Salut