Es promociona Cala Millor com a destí per a la pràctica del Golf a Hèlsinki

El club de Golf Son Servera i el Pula Golf han promocionat el destí Cala Millor en la GoExpo Golf de Hèlsinki, de la mà i amb la col·laboració del Consorci de Turisme de Cala Millor. 

Go Expo és una fira que s'ha duit a terme a Hèlsinki entre el dia 2 i 4 de març per tal d'oferir un escenari per als visitants finlandesos per tal que puguin planificar la propera temporada de golf.  Aquest any s'hi ha aplegat de nou una gran afluència de visitants amb l'objectiu de trobar bones ofertes. La presència de Cala Millor a la fira brinda una magnífica oportunitat per a la promoció del nostre destí como a destí de golf.

De fet, el golf està agafant cada vegada més força com a producte més desestacionalitzador del turisme, atès que la seva temporada alta se situa entre la primavera i la tardor, tot complementant-se, per tant, amb la temporada d'estiu de sol i platja. Així doncs, amb la presència del Consorci de Turisme a la fira, se segueix apostant per la captació d'un turisme temàtic per al nostre destí Cala Millor.

Imatges: 
Es promociona Cala Millor com a destí per a la pràctica del Golf a Hèlsinki
Categoria: