Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Turisme

La Comarca de Llevant es promociona a Berlín sota la marca «East Mallorca»

La marca East Mallorca, sota la qual s’aglutinen cinc municipis del Llevant; Manacor, Capdepera, Artà, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, ha aprofitat una de les principals fires de turisme internacionals per a seguir amb la seva promoció i impulsar la marca arreu del món.

Així, aquest dimecres, davant un gran nombre de mitjans alemanys i altres acreditats, tour operadors i visitants s'han exposat totes les accions de promoció turística encaminades a fer en un futur dins el paraigües de la marca «East Mallorca».

Cala Millor programa activitats culturals i esportives a la platja

Lectura, vòlei, petanca o reciclatge entre les propostes per aquesta temporada estival a la platja

L’equip d’animació de la platja de Cala Millor ha programat un estiu d’oci, esport, cultura i educació. Una agenda d’activitats que integra diversitat per tal de cobrir les diferents demandes i amplia i millora la seva oferta turística.

Així, de dilluns a divendres s’oferiran activitats pels més petits amb l’objectiu de mantenir-los entretinguts i sensibilitzar-los en qüestions tan importants com la conservació del nostre litoral.

Totaltrimallorca 2018, la triatló de Cala Millor

El proper diumenge dia 3 de juny es durà a terme una nova edició del Totaltrimallorca, la Triatló Internacional de Cala Millor, en distància Olímpica 51,5 i Half Distance 113.

Enguany es torna a celebrar el Campionat de Balears de la distància Olímpica i inclou les modalitats de natació, ciclisme i carrera a peu.

Recomanacions per a la circulació del trànsit de vehicles:

La prova ciclista és l’única que afecta al trànsit de vehicles per això, des de la Policia Local i l’organització es demana que tenguin en compte el següent:

Presentació de la VIII edició del TOTALTRIMALLORCA 2018

El dia 14 de maig, es va presentar a l'Auditori de Sa Màniga de Cala Millor la vuitena edició del TOTALTRIMALLORCA. Un any més aquesta prova compta amb la col.laboració del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar i l'organització per part del Club Triatló Manacor.

Jornada informativa del Consorci de Turisme pels membres del Consell Assessor

El passat dijous dia 12 d´abril es va dur a terme a l'Auditori Sa Màniga de Cala Millor una reunió informativa amb els membres del Consell Assessor del Consorci, prèvia a l'inici de la temporada 2018, on el gerent, José Marcial Rodríguez, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera, Margalida Vives, i el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sant Llorenç, Nicolás Bordal, varen explicar als empresaris del sector turístic les actuacions més destacades dins el Pla d'Acció 2018 en matèria de promoció turística, millores en infraestructures i gestió de la zona turística.

El SICTED entrega varis diplomes de distincions a diferents oficis turístics

Divendres matí, a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor, el SICTED ha fet entrega d'alguns diplomes de distincions a diferents oficis turístics de la zona costanera llorencina. 

El SICTED és un projecte de millora de qualitat dels destins turístics promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el recolzament de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballen amb empreses i serveis turístics amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista. 

El Consorci Turístic de Cala Millor i l'Ajuntament participen a la fira turística ITB de Berlín

El Consorci Turístic de Cala Millor i els Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera, han participat a la fira turística ITB de Berlin celebrada entre el 7 i l'11 de març. 

Aquesta fira engloba tota la gamma de viatges disponibles, ja sigui països, destins, operadors turístics, sistemes de reverses, transports, hotels, etc.

Els suecs guanyen en els penals la East Mallorca Cup- Cala Millor 2017

Avui mati s’ha celebrat la fase final del torneig a Son Servera, en la que els partits de classificació han demostrat el seu millor futbol. A la primera semifinal, la Selecció de Mallorca ha guanyat per 1 a 0 a la Real Sociedad. Alguna cosa semblant ha passat a l’altre camp, on es disputava l’altra semifinal, en la que els suecs han guanyat a la Spanish Soccer Emirates Academy per 2 gols a 1. 

 

Pàgines

Subscriure a RSS - Turisme