Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Mercats

Rellançament del Gastromarket

A partir del dijous, 7 de febrer, es durà a terme el rellançament del Gastromarket.

Vine a gaudir d'un bon ambient, carregat de gastronomia, producte local, cuina de mercat per menjar a la plaça o a casa i diverses propostes culturals que inclouen música, patrimoni, art i tradició. 

No t'ho perdis!

Sant Llorenç rep 25.000 euros d'una subvenció del Consell pel seu GastroMarket

La subvenció per "Esdeveniments de gran repercussió turística i promoció de l'economia local" ha deixat a l'Ajuntament la quantitat més gran atorgada dels 23 consistoris sol·licitants 

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar rebrà 25.000 euros del Consell de Mallorca, concretament del departament d’economia, després que el Consell hagi aprovat la seva sol·licitud per a cobrir les despeses del GastroMarket. 

L’Ajuntament obsequia a les voluntàries de l’església de Sant Llorenç per agraïr la seva implicació

Aquest dijous, l'Ajuntament de Sant Llorenç ha ofert un obsequi a les voluntàries que cada dijous guarden l'església de Sant Llorenç i la mantenen en unes condicions immillorables.

Gràcies a la seva labor, els visitants del gastromarket, tant els locals, els veïnats, com els turistes, poden gaudir d’aquest edifici tan emblemàtic, poden participar en les visites guiades que s’ofereixen i escoltar el concert d’orgue a càrrec de Damià Muñoz.

Gran èxit del Gastromarket i del Maridatge Gastromusical de Pasqua de Tomeu Arbona

Aquest dijous, 22 de març, el Gastromarket ha tornat a rebre un gran nombre de visitants, els quals han pogut passejar pel Carrer Major i el Rector Pascual i gaudir de les nombroses paradetes, de la visita guiada a l’Església, del concert d’orgue a càrrec de Damià Muñoz i del maridatge gastromusical a càrrec de Tomeu Arbona amenitzat pel pianista Damià Muñoz. 

Èxit rotund del Gastromarket

El Gastromarket ha gaudit aquest dijous d'un èxit de participació absolut.

Els veïnats de Sant Llorenç no han estat els únics en visitar el mercat aquest dijous, ja que les Associacions de la 3a Edat de Valldemossa, de Campos i d'Es Vivero (Palma) s'han animat a participar en totes les activitats que s'han ofert. A més, un gran nombre de turistes provinents de la costa llorencina també s'han apropat per gaudir d'un matí carregat de gastronomia i cultura.

Aquest dijous el Gastromarket ha estat un gran èxit!

Més de 334 persones de la localitat, d'arreu de l'illa i de l'estranger s'han desplaçat fins Sant Llorenç per poder gaudir dels productes i de la cultura que ofereix aquest estraordinari mercat. 

Concretament, han assistit les Associacions dela 3a Edat de Calonge i Alaró, l'Associació de Dones de Campos i turistes dels hotels Sentido Castell de Mar, Hipotels i Playa Blanca.

Dimecres arranca el mercat setmanal de sa Coma

Dimecres dia 4 de maig comença el mercat setmanal a sa Coma. El mercat s'ubicara cada dimecres a l'Avinguda de les Palmeres, Plaça de les Estepes, Plaça de l'Església i carrers dels voltants fins el 31 d’octubre. Els horaris són els següents:

Maig i octubre, de les 18:00 h a les 20:30 h.

Juny i setembre, de les 19:00 h a les 22:00 h.

Juliol i agost, de les 19:00 h a les 23:00 h.

imatge de framon

Canvi d'ubicació del mercat de Sant Llorenç

Mentres durin les obres d'anivellament del carrer Major, més concretament del tram que va des del banc Santander fins a la plaça de l'Església, el mercat setmanal dels dijous serà desviat a la plaça de l'Església i carrer Rector Pasqual.

La previsió de duració de les obres és de 2 mesos. Perdonau les molèsties.

Subscriure a RSS - Mercats