Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Cala Millor llueix un any més la Bandera Blava

El passat dilluns, 2 de juliol, els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han hissat la Bandera Blava a la platja de Cala Millor.

Un any més, les platges dels municipis de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han obtengut la distinció de la Bandera Blava que atorga la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) i que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental. Enguany les platges que han obtengut la distinció són es Ribell - sa Marjal, Cala Millor (Son Servera i Sant Llorenç) i sa Coma.

A l’acte d’avui, on s’ha hissat la bandera a Cala Millor, hi han assistit els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolau Bordal respectivament, el Sr. José Marcial Rodríguez, gerent del Consorci, altres representats municipals i representants dels hotelers de la zona.

Ambdós regidors han volgut remarcar l’esforç que es fa any rere any per aconseguir aquest distintiu, i és que cal recordar que la Bandera Blava promou i reconeix els esforços públics i ciutadans per acomplir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat. Les distincions de Bandera Blava s'atorguen internacionalment des del 1987. Cala Millor ha obtengut aquesta bandera en 28 ocasions des que el 1989 en va rebre la primera.

Imatges: 
Cala Millor llueix un any més la Bandera Blava
Categoria: