Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Mediambient > Platges

Platges

Platja de Cala Millor

La platja de Cala Millor es caracteritza per ser un arenal extens i de blanc gra fi. És una excepcional platja que disposa de tot tipus d’instal•lacions, serveis i envoltada d’una gran oferta turística, fet pel qual rep una gran afluència de públic.
La platja té una longitud de 1.800 metres, 1.320 dels quals pertanyen al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar i la resta forma part del veí Son Servera. La platja té una amplada mitjana de 40 metres.
L’accés per carretera és senzill; n’hi ha prou seguint la senyalització viària. També compta amb una línia d’autobús, la parada de la qual està molt a prop d’aquest arenal. La fàcil accessibilitat i les característiques descrites anteriorment expliquen que s’hi registri una afluència massiva de banyistes locals i turistes.
  
Explotació
 
Anualment es treu en concessió l'explotació del servei de temporada i la prestació del servei de socorristes a la Platja de Cala Millor. L'actual concessionari és Agustí Rosselló.
 
 
Seguretat
 
La platja de Cala Millor està catalogada com a platja de risc alt per les condicions habituals de la mar amb corrents molt perilloses.

L’Ajuntament està obligat a dimensionar l’equip humà i l’equipament material d’acord amb el que estableix la normativa vigent. La platja de Cala Millor ha de comptar amb un equip humà de 6 socorristes encarregats de vetllar per la seguretat de la platja, 4 d’estàtics i 2 de dinàmics.
 

Platja de Sa Coma

La platja de sa Coma és una platja ben equipada amb una superfície plana d’arena i de poc pendent. Disposa d’una llargada de 789 metres i d’una amplada mitja de 53 metres: la superfície d’arena és de 41.817 m2.

Si vols conèixer l’estat de les platges