Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Serveis socials

Els departaments dels Serveis Socials municipals són per definició serveis d’atenció primària, d'àmbit general, caracteritzats per ser la porta d’entrada municipal dels usuaris dins la xarxa de Serveis Socials.

Aquestes actuacions i recursos serveixen per atendre les necessitats socials bàsiques dels diferents col·lectius del municipi.

L’atenció primària del nostre municipi és un servei adreçat a tota la població en general, és un servei universal. Constitueix el primer nivell d’atenció/intervenció com a resposta a una demanda o necessitat social, i des d’aquí podem derivar cap a serveis especialitzats. L’objectiu és millorar el benestar de la ciutadania i donar suport a les famílies en situació de necessitat social.

Els serveis socials de Sant Llorenç estan formats per dues unitats de treball social. L’equip de serveis socials és un equip multidisciplinar format per dues treballadores socials, dues educadores i una psicòloga de suport a l’equip.

Els serveis socials tenen atenció directe en els tres nuclis de població del municipi de Sant Llorenç des Cardassar. Informa-te’n.

Et pots descarregar la sol·licitud de prestació social.

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, amb cita prèvia.

Ca s’Escaleta

Carrer Major, 7 (Sant Llorenç des Cardassar)

Telèfon: 971 56 95 49


Delegació de l’Ajuntament a Son Carrió

Carrer Major, 7 (Son Carrió)

Telèfon: 971 56 96 19


Delegació de l’Ajuntament a Sa Coma

Carrer de Mareselva, 2 (Sa Coma)

Telèfon: 971 81 20 83