Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Denúncies

Dades d'interès

  • Telèfon: 971 81 06 01 - 971 81 07 86
  • Fax. 971 81 05 79
  • Edifici Policia Local a la zona costanera (sa Coma)
  • Adreça: mareselva, 2, Sa Coma
  • Contacte

 

  • Oficina Policia Local a Sant Llorenç des Cardassar
  • Adreça: plaça de l’Ajuntament, s/n, Sant Llorenç des Cardassar
  • Contacte
  • Les oficines de Sant Llorenç estan tancades i només s’obrin quan qualque ciutadà requereix el servei. Cal telefonar al 971 81 06 01 i un agent es desplaçarà fins a les dependències.

Com s’ha de fer per presentar una denúncia?

Per presentar una denúncia cal dirigir-se a l’edifici de la Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar, que es troba ubicada a la zona costanera, al carrer de Mareselva, número 2, de la localitat de sa Coma, o bé a l’oficina que hi ha a la plaça de l’Ajuntament, a Sant Llorenç. Per anar a l’oficina de Sant Llorenç cal telefonar al 971 86 74 04 perquè l’agent que estigui de guàrdia pugui atendre el denunciant.

També podeu anar a les oficines de la Guàrdia Civil, a Artà (carrer de Ciutat, número 50, Artà) o bé a la Cala Millor (carrer de les Flors, s/n, Son Servera) a posar la denuncia.

Només es pot posar la denuncia a un cos o a l’altre.

Quina documentació s’ha de menester per presentar una denúncia?

Per presentar una denúncia cal portar el Document Nacional d'Identitat (DNI), passaport o permís de conduir de qui presenta la denúncia, i s’aconsella aportar el màxim de dades rellevants sobre el fet a denunciar (identificació detallada dels fets, descripció de l'autor, testimonis, matrícules de vehicles, etc.).

Quin tipus de denúncia es pot presentar?

A la Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar, tant a l’edifici de la zona costanera com a l’oficina del poble de Sant Llorenç, poden presentar denúncies totes aquelles persones víctimes de fets tipificats en el Codi Penal i a les lleis penals especials pels diferents delictes i faltes dels quals hagin estat víctimes (robatoris, furts, agressions, etc.). En cas de lesió, es recomana presentar el full d’atenció mèdica corresponent.

Horari d’atenció al públic:

Les 24 hores del dia. Cal recordar que s’ha de telefonar a l’oficina del poble de Sant Llorenç perquè l’agent que està de guàrdia pugui acudir-hi a prendre declaració.

En quin termini es pot presentar la denúncia?

Tan aviat com sigui possible des del moment en què es produeix el fet denunciable.