Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Ajuntament > El batle

El batle

Benvinguts i benvingudes a la web oficial de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

En primer lloc, donar la benvinguda a tots els visitants d’aquesta web, persones que d’una manera o una altra estan vinculades al nostre municipi. Us presentam un espai obert de diàleg, una eina per apropar-nos, per conèixer-nos, per reforçar les comunicacions entre els veïns i l’Ajuntament, per fer un recorregut pels diferents serveis que oferim als ciutadans, pels nuclis de població, per mostrar als visitants els llocs d’interès del municipi i moltes coses més que vos convidam a descobrir.

Avui, Sant Llorenç està treballant per créixer i destacar en les comunicacions tecnològiques. Les opinions dels ciutadans ens importen, fa poc ja presentarem una aplicació pel mòbil per les incidències de medi ambient, és per tot això que aquest entorn web no és només canal per facilitar-vos informació sinó també pretén establir un llaç dinàmic de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans. Aquest canal que ens ofereixen les noves tecnologies, permet agilitzar els tràmits i potenciar la participació ciutadana. 

En aquesta línia i amb l’objectiu d’acostar l’administració a la població, la web és una oficina virtual oberta les 24 hores que permet consultar dades i realitzar tràmits des de qualsevol indret i dispositiu.

Gràcies per visitar-nos i us convidam a explorar-la i a participar amb veu i directament en la vida del municipi.  

El Batle,

Mateu Puigròs